Нова българска верига с шест хотела

сряда, 20 февруари 2008 г.

Нова българска верига с шест хотела

хотелиШест хотела влизат в най-новата българска верига Ехотелс, която ще се управлява от Амбасадор тур:

1. хотел Снежанка, в к.к. Пампорово
2. хотел Перла, в к.к. Слънчев бряг
3. хотел Дива, в село Чифлик
4. хотел Родопски дом, в гр. Чепеларе
5. хотел Андромеда, в к.к. Слънчев бряг
6. хотел Княз Павел, в град Павел баня

Целта на обединението е клиентите да получат висок единен стандарт на обслужване и голям набор от услуги, сред които и бонусна система за ползване на отстъпки във всички хотели от веригата.

Хотелите в новата верига Ехотелс реализират добри финансови резултати и имат свои утвърдени позиции в туристическия бранш. Общата леглова база на веригата към момента е 870 легла, но се очаква да се увеличи на около 1 200, след присъединяването на хотелите Княз Павел и Андромеда.

Над 80% от гостите в хотел Родопски дом и 91% от клиентите на хотел Дива са българи. Чужденците преобладават сред посетителите на хотел Снежанка (80%) и хотел Перла (80%), сочат данните за сезон 2006/2007 г. С близо 8 на сто повече българи - 20% са посетили двата хотела през 2007 г. в сравнение с 2006 г., когато нощувките за българи са били 12 на сто.

Амбасадор Тур, управляваща веригата Ехотелс, е специализирана в областта на туризма и предоставя хотелиерски, туристически и туроператорски услуги. Компанията е собственост на ПОНС холдинг. Холдингът има богат опит в туристическия бранш, тъй като през последните 10 години притежавал 7 хотела. Решението за създаване на веригата Ехотелс е резултат от натрупания опит и професионализъм. „Целта ни е през 2008 г. да подпишем договор за управление с повече хотели”, заяви Александър Пръвчев.

Няма коментари: