Секс над облаците

неделя, 19 октомври 2008 г.

Секс над облаците

Сексът по време на полет: строго забранен. Какво говорят фактите обаче: много пасажери не само мечтаят затова, а и го правят.


Търсачката за полети Swoodoo направи проучване сред потребители си в Германия на тема: "Правили ли сте го вече?". Резултатите показват, че много пасажери с удоволствие биха изпитали тръпката от подобно изживяване. По-изненадващото в случая е, че 10% от запитаните вече са нарушили забраната и са правили поне единпът секс над облаците.

На заглавната страница на търсачката в продължение на няколко седмици посетителите са имали възможността да отговорят на провокативния въпрос, като в проучването са участвали 1134 посетителя. 49% от тях, които досега не са правили секс на борда на самолет признават, че такава мисъл сериозно им е минавала през ума.

За съжаление това иначе приятно изживяване е наказуемо и забранено от правилата на самолетните компании. Наказанието за "секс над облаците" може да е както парична глоба така и лишаване от свобода до една година в зависимост от "размера" на нарушението.

39% от участвалите в анкетата признават, че сексът по време на полет не ги изкушава. Техните доводи: прекалено рисковано ... а и неудобно.

На вас да ви е минавало през ума? :)

Няма коментари: