Pochivka.de - ревюта на хотели в България

събота, 10 април 2010 г.

Pochivka.de - ревюта на хотели в България

Преди малко повече от две години пуснах статия със заглавие "Оценяване на хотелите - хит в Европа. А у нас?", като тогава говорих за популяризирането на коментарен тип портали в Европа и постепенното им навлизане в българското интернет пространство. Днес сайтът За Хотелите, който дадох като пример тогава, вече предлага на посетителите си над 9000 коментара за хотели и забележителности в цяла България.


Интересът на интернет потребителите към подобен тип информация очевидно расте, затова и тази седмица стартирах един проект за ревюта на хотели в България - Почивка.де. Страницата има за цел да запознае интернет аудиторията с места за настаняване в България и да е от помощ при избора на хотел за резервация. В ревютата ще откриете подробно описание на хотелите и района около тях, както и всички удобства които се предлагат. Накрая на всяко ревю е предоставена връзка към страница за онлайн резервация.

Запълването на страницата с информация (ревюта) ще става постепенно, като читателите вече имат възможност да оставят своите коментари за досега разгледаните хотели под самото ревю.

1 коментар:

Анонимен каза...

Има много други подобни сайтове, които са станали като портали. Примери много:

www.bgturist.net

www.naselo.net

Станаха много подобните сайтове, но според мен посочените горе са едни от най-добрите.