Пътуваме от София до морето за 11 евро

четвъртък, 16 октомври 2008 г.

Пътуваме от София до морето за 11 евро

Националният авиопревозвач България ер пусна двупосочни самолетни билети за полетите си от София до Варна и Бургас и обратно от 1 октомври с едногодишна валидност на промоционални цени. Цените започват от 11 евро и стигат до 79 евро за двете посоки. Това се случва само два месеца след като по авиолинията София-Варна започна да лети нискотарифният превозвач Wizz air. През юли Wizz air започнаха да превозват 3 пъти седмично пътници между София и Варна, като при купуване на билета поне 3 месеца по-рано можеха да се постигнат драстично ниски цени от порядъка на 38-42 лева за отиване и връщане с всички такси.

От България ер съобщиха, че полетите до Варна ще се изпълняват четири пъти дневно, а часовете са съобразени с удобни връзки за всички полети на авиокомпаните от чужбина за Варна през София и обратно.

Също от 1 октомври България ер предлага и двупосочни билети за всички свои полети до Европа на цени от 69 евро. Промоцията важи до 1 декември за закупуване на билети и до 15 декември за пътуване. Цените са без включени летищни такси, като местата са ограничени.

3 коментара:

talibanko каза...

Да де ама с Wizz самолетите са нови и не са раздрънкани като тези на Bulgaria Air, само дето и на двете компании стюардеите им са грозни. Wizz в момента предлагат и билети София-Варна-София само за ЕДИНАДЕСЕТ ЛЕВА.

Unknown каза...

На мен ми е интересно скоро дали няма да се усетят автобусните превозвачи и да намалят цените. Скоро самолетните билети ще се изравнят с автобусните и тези на БДЖ ... и тогава какво правим ...

Анонимен каза...

Наистина, на път за Истанбул само от Пловдив до Хасково пътувахме с влак ШЕСТ ЧАСА! Нищо че разстоянието е 80 километра. Ще се усетят БДЖ и автобусните линии, но ще е доста късно!